Please enable JS

Directie

De directie en medewerkers van Nationaal Theater Fonds.

Directeur:

Jort Vlam

Jort behaalde zijn Master Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en volgde vervolgens vakken financieel management, marketing en arbeidsrecht aan de Erasmusuniversiteit te Rotterdam. Als freelancer werkte hij bij verschillende gezelschappen als productieleider of publiciteitsmedewerker. Eind 2009 werd Jort zakelijk leider van Theatergroep Suburbia. Samen met artistiek leider Albert Lubbers produceerde hij zowel landelijke tournees als locatieproducties in Almere en Flevoland. Nadat ze er in slaagden om de grootschalige theaterbezuinigingen te doorstaan, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In de zomer van 2013 richtte Jort Triple Performance op. Vanuit dit bedrijf is hij verbonden als directeur aan de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP). Sinds maart 2015 is hij tevens directeur van het Nationaal Theater Fonds.

Bestuurlijke ervaring deed Jort op als voorzitter bij de Stichting Nieuw Almeers Peil, penningmeester bij de Stichting DOCA (Directeuren Overleg Culturele instellingen Almere), bestuurder bij de Stichting Holland Triathlon en de stichting Arbo en Podiumkunsten. In zijn vrije tijd is Jort triatleet; in 2012 volbracht hij de hele triathlon in Almere. In 2015 liep hij de New York Marathon voor Broadway Impact.

Secretariaat:

Bram Verhaak

Bram voltooide in 2010 de Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting musicaltheater te Tilburg. In de afgelopen jaren is Bram op het toneel te zien geweest in de voorstellingen ‘Hairspray’, ‘Oliver!’, ‘Spamalot’, ‘Droomvlucht de musical’, ‘Yab Yum’ en tijdens de concert versie van ‘Jesus Christ Superstar’. In 2014 was hij Company Manager bij de musical ‘Flashdance’. Daarnaast was Bram te zien bij het Nederlandse Musical Awards Gala, de Uitmarkt, en in verschillende commercials en bedrijfsfilms. Sinds de zomer van 2015 is hij werkzaam als Personal Assistant van Albert Verlinde.