Please enable JS

Kaartverkoop geopend voor derde editie Nationaal Theaterweekend op 26, 27 en 28 januari 2018

Nieuws - Kaartverkoop geopend voor derde editie Nationaal Theaterweekend op 26, 27 en 28 januari 2018

Kaartverkoop geopend voor derde editie Nationaal Theaterweekend op 26, 27 en 28 januari 2018

Afgelopen jaar maar liefst 125.000 bezoekers tijdens het Nationaal Theaterweekend

Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie plaats op 26, 27 en 28 januari 2018. Vandaag is de kaartverkoop geopend bij de ruim zeventig deelnemende theaters.

Adriana Esmeijer, directeur Prins Bernhard Cultuurfonds: “Wij als initiatiefnemers, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds, hebben samen met onze partner de BankGiro Loterij het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. Dit is alweer de derde editie en ook nu geven we het publiek de kans om voor slechts tien euro per voorstelling naar het theater in de buurt te gaan.”

Albert Verlinde, voorzitter Nationaal Theater Fonds: “Ik ben er trots op dat wij het initiatief van drie jaar geleden tot een traditie hebben weten om te zetten. Vanaf vandaag kan men al een kaartje bemachtigen voor één van de vele voorstellingen en daarnaast organiseren de theaters allerlei bijzondere activiteiten. Afgelopen editie hebben maar liefst 125.000 mensen het Nationaal Theaterweekend bezocht en natuurlijk hopen we dat in 2018 ook weer een grote groep nieuwe bezoekers hun weg gaat vinden naar het theater.” Het complete programma wordt half december bekend gemaakt, voor meer informatie: www.nationaaltheaterweekend.nl

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. Om het theatervak te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn is het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen in 2016. Voor de bezoeker een ideaal moment om het theater in de buurt te (her)bezoeken, maar ook voor de ruim 70 deelnemende theaters om hun bezoekers te ontmoeten middels diverse activiteiten. Het Nationaal Theaterweekend wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.