Please enable JS

Word donateur

Vindt U het ook belangrijk dat grootschalig theater in uw regio blijft bestaan?

Wordt dan donateur van het Nationaal Theater Fonds en profiteer van de maximale belastingaftrek!
Hoe hoger uw gift hoe meer belastingvoordeel u krijgt, maar iedere gift is natuurlijk welkom.
(Voor de uitleg en het rekenmodel waarin U zelf kunt berekenen wat een donatie aan het Nationaal Theater Fonds U netto kost verwijzen wij U naar het kopje Geefwet.)

Wij willen U graag als donateur als volgt betrekken bij de door U ondersteunde voorstellingen:
Eenmalige gift
Een eenmalige gift kunt u doen door het inschrijfformulier in te vullen, waarbij U tevens een machtiging tot incasso kunt geven. Zelf overmaken kan ook, op IBAN NL56ABNA045.05.61.836 op naam van het Nationaal Theater Fonds, onder vermelding van ‘donatie NTF’.

  • Bij een donatie vanaf € 250,00 krijgt U daarom van ons een Open Doekje: Voorintekening. U krijgt het voorrecht om als eerste in te tekenen op één van de voorstellingen die dankzij het NTF, dus mede dankzij uw steun tot stand komen.
  • Bij een donatie vanaf € 1000,00 krijgt U van ons Applaus: Voorintekening én een uitnodiging voor twee personen voor onze jaarlijkse bijeenkomst om donateurs te informeren en te betrekken (met optredens van door u gesteunde artiesten).
  • Een Staande Ovatie krijgt U van ons bij een donatie vanaf € 5.000. U hebt dan recht op: Voorintekening, onze jaarlijkse bijeenkomst & premièrekaarten voor één van de door het NTF gesteunde voorstellingen (voor vier personen.).

Nu donateur worden

Een periodieke schenking
Als u het Nationaal Theater Fonds structureel wilt steunen, kunt u kiezen voor een periodieke schenking.

  • De schenking wordt gedaan in gelijke periodieke uitkeringen gedurende ten minste vijf jaar.
  • Zo werkt het: u meldt zich aan als donateur voor een periodieke schenking door het inschrijfformulier in te vullen. Vervolgens vult u de schenkingsovereenkomst en de machtiging tot incasso in. Voor het downloaden hiervan klik hier.
  • De schenkingsovereenkomst dient door u en uw partner (indien van toepassing) te worden ondertekend.
  • Stuur de ondertekende schenkingsovereenkomst en de machtiging tot incasso in een portvrije envelop naar het Nationaal Theater Fonds, Antwoordnummer 10254 5200 VB ’s-Hertogenbosch.
  • Na ontvangst en ondertekening door ons, ontvangt u een exemplaar retour voor uw eigen administratie.