Directie en medewerkers

Jort Vlam

Jort Vlam

Directeur

Jort behaalde zijn Master Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en volgde vervolgens vakken financieel management, marketing en arbeidsrecht aan de Erasmusuniversiteit te Rotterdam. Als freelancer werkte hij bij verschillende gezelschappen als productieleider of publiciteitsmedewerker. Eind 2009 werd Jort zakelijk leider van Theatergroep Suburbia. Samen met artistiek leider Albert Lubbers produceerde hij zowel landelijke tournees als locatieproducties in Almere en Flevoland. Nadat ze er in slaagden om de grootschalige theaterbezuinigingen te doorstaan, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In de zomer van 2013 richtte Jort Triple Performance op. Vanuit dit bedrijf is hij verbonden als directeur aan de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP). Sinds maart 2015 is hij tevens directeur van het Nationaal Theater Fonds.

Bestuurlijke ervaring deed Jort op als voorzitter bij de Stichting Nieuw Almeers Peil, penningmeester bij de Stichting DOCA (Directeuren Overleg Culturele instellingen Almere), bestuurder bij de Stichting Holland Triathlon en de stichting Arbo en Podiumkunsten. In zijn vrije tijd is Jort triatleet; in 2012 volbracht hij de hele triathlon in Almere. In 2015 loopt hij de New York Marathon voor Broadway Impact.

 

Ellis van der Donk

Ellis van der Donk

Financiën

Ellis begon ooit als secretaresse, maar is na verschillende opleidingen en cursussen als financieel administratieve medewerker gaan werken. Zij deed bij diverse bedrijven veel ervaring op in het voeren van verschillende administraties. Sinds 2003 werkte Ellis bij Albert Verlinde Entertainment BV waar zij de finianciele administratie verzorgde voor tal van producties, zoals Sonneveld, Dreamgirls, Fame, Grease, the Sound of Music, Footloose, Legally Blonde en Hairspray. Na de fusie met Stage Entertainment is Ellis werkzaam bij Albert Verlinde Producties BV en verzorgt zij tevens de boekhouding van het Nationaal Theater Fonds.

Bram Verhaak

Bram Verhaak

Secretariaat

Opleiding
Bram voltooide in 2010 de Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting musicaltheater te Tilburg.
Theater
In de afgelopen jaren is Bram op het toneel te zien geweest in de voorstellingen ‘Hairspray’, ‘Oliver!’, ‘Spamalot’, ‘Droomvlucht de musical’, ‘Yab Yum’ en tijdens de concert versie van ‘Jesus Christ Superstar’. In 2014 was hij Company Manager bij de musical ‘Frashdance’. Sinds de zomer van 2015 is hij werkzaam als Personal Assistant van Albert Verlinde.
Televisie/Film
Was te zien bij het Nederlandse Musical Awards Gala, Uitmarkt en verschillende commercials en bedrijfsfilms.